Wonen en inrichting

In het rubriek wonen en inrichting van ZoetermeerSite vind je informatie om in het bruisende Zoetermeer (en omgeving) een woning te kopen of te huren. Daarnaast kan je bedrijven en diensten vinden om het in te richten.

Zoetermeer heeft zelfs een woonhart, een overdekt winkelcentrum met winkels die gespecialiseerd zijn om je woning in te richten. Daarnaast is Zoetermeer goed vertegenwoordigd met bouwmarkten voor de klussers en doe-het-zelvers. Ook kunnen de mensen met groene vingers inspiratie opdoen door het aanbod van de welbekende tuincentra.

In Zoetermeer

Wonen in Zoetermeer
interieur Zoetermeer

Wonen in Zoetermeer en woning inrichting

Het Woonhart in Zoetermeer

Wonen in Zoetermeer

Lekker ontspannen shoppen in Zoetermeer.

Geen zorgen over het parkeren in het Woonhart. De eerste twee uur gratis parkeren onder de galerijwinkels en op het parkeerdek van de Woonhart-passage. Deze zijn beiden bereikbaar via de achterzijde van het Woonhart. 

De meeste winkels in het Woonhart zijn ook op zondag geopend.
Kijk voor de actuele openingstijden van de afzonderlijke winkels onder het kopje Winkels in het Woonhart van Zoetermeer, op deze website.

Openingstijden kunnen per winkel verschillend zijn en afwijken van bovengenoemde openingstijden. Kijk daarom bij de desbetreffende winkel of deze geopend is (met name op maandag, vrijdagavond en zondag kunnen verschillen).

Openingstijden
Maandagvanaf  11.00 uur
Dinsdag10.00 uur – 18.00 uur
Woensdag10.00 uur – 18.00 uur
Donderdag10.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag10.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag10.00 uur – 17.00 uur
Zondag12.00 uur – 17.00 uur

 

Koopzondagen

De meeste winkels zijn alle zondagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Bijzondere koopzondagen

2e Paasdag – 18 april
Hemelvaartsdag – 26 mei
2e Pinksterdag  – 6 juni