Meisje zit uren met vingers vast in bowlingbal, pan met frituurvet was de oplossing

Meisje zit uren met vingers vast in bowlingbal, pan met frituurvet was de oplossing

Meisje zit uren met vingers vast in bowlingbal
Meisje zit uren met vingers vast in bowlingbal


13 augustus 2021

Een middagje bowlen pakte niet goed uit voor een meisje in Zoetermeer. Zij bleef met haar vingers vastzitten in een bowlingbal.

 

Het meisje pakte de bal, wilde gooien maar kwam niet meer los. Uiteindelijk heeft zij ruim twee uur met haar vingers in de bal gezeten. Medewerkers van Bowling- en Recreatiecentrum Westerpark in Zoetermeer probeerden van alles: van zeepsop tot WB40 tot olie, maar niets hielp. Een medewerker besloot de eerste hulp te bellen, die hem doorverwees naar de brandweer.

De tankspuitauto kwam als eerste ter plaatse, maar die beschikte niet over de juiste middelen. Daarop kwam er een hulpverlenersvoertuig. Maar uiteindelijk bleek de kok van het recreatiecentrum de reddende engel. Hij kwam op het idee om haar hand, met bal en al, in een bak met frituurolie te dopen. En zo kwamen de vingers van het meisje uiteindelijk los.

Nooit meegemaakt
Het is uitzonderlijk dat er iemand vast komt te zitten in een bowlingbal, laat een medewerker weten. ,,Mijn collega werkt hier nu 10 jaar en heeft dat nog nooit meegemaakt.” Volgens haar is er dan ook geen paniek geweest vanmiddag: ,,Het meisje was met haar familie aan het bowlen toen zij vast kwam te zitten. Mijn collega’s reageerden heel rustig, daardoor bleef zij ook rustig.”

Het meisje, dat door de medewerker op zo’n 12 jaar wordt geschat, heeft geen letsel aan het incident overgehouden. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis en is nadat zij haar vingers weer vrij had, met haar familie naar huis gegaan. Ze heeft de betreffende bowlingbal als aandenken meegekregen.

Naar bron gaan
Author: Tara Riem 13-08-21, 16:37