Inbreker misbruikt en mishandelt vrouw in Den Haag

Inbreker misbruikt en mishandelt vrouw in Den Haag

Inbreker misbruikt en mishandelt vrouw in Den Haag
12 augustus 2021
Een vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag misbruikt en mishandeld door een man die haar woning wist binnen te dringen. Het zedenmisdrijf vond plaats aan de Boekweitkamp in Den Haag.
 

De vrouw raakte licht gewond. Het slachtoffer is opgevangen en doet aangifte, meldt de politie. Het signalement van de verdachte is niet erg uitgebreid. Het gaat om een kleine man van circa 1.50 à 1.60 meter. Verder droeg hij donkere kleding en ook donkere schoenen.

De politie heeft direct na de melding in de omgeving gezocht naar de dader, maar hij werd niet gevonden. De politie zoekt getuigen die bij de woning of in de omgeving van het Boekweitkamp opvallende of verdachten personen zagen.

Bel uw tips door naar 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem met 0800-7000. Ook zoekt de politie camerabeelden die kunnen leiden naar de verdachte. Indien u een bewakingscamera, dashcam of ringdeurbel heeft in die omgeving, kijk deze dan s.v.p. uit. Ziet u daar verdachte(n) op, neem dan contact op met de politie. U kunt uw camerabeelden ook online via deze link naar ons sturen.

Naar bron gaan