All inclusive live cooking restaurant de Watertuin opent in Stadshart Zoetermeer

Voeg je headAll inclusive live cooking restaurant de Watertuin opent in Stadshart Zoetermeerer hier toe

de Watertuin opent in Stadshart Zoetermeer

Betalen voor hoe lang je blijft, niet voor wat je eet. Dat is het concept van all inclusive restaurant de Watertuin. Medio november opent de formule een restaurant in Stadshart Zoetermeer. Het is het 6e restaurant in Nederland voor de Watertuin.

Bijzonder concept
Gasten van de Watertuin kunnen genieten van een uitgebreid menu uit verschillende keukens. Voorafgaand aan hun bezoek, bij de reservering of bij binnenkomst, kiezen gasten voor een arrangement van 2, 2,5 of 3 uur waarvoor ze een vast bedrag betalen. Binnen die tijd mogen ze onbeperkt genieten van de verschillende lekkernijen en drankjes. Verschillende koks staan klaar om de gerechten vers te bereiden. Op het menu staan onder andere sushi, grillopties met vlees en vis, heerlijke wokgerechten en een uitgebreid aanbod voor vegetariërs. Ook in diverse voor- en nagerechten is voorzien.

Sanne van Bergen, Shopping Center manager van Stadshart Zoetermeer is blij met de komst van de Watertuin: “Als het aan ons ligt is de opening van de Watertuin een voorbode van meer goed nieuws voor het Stadshart. Daar zijn we allemaal wel aan toe, na deze moeilijke periode. Mensen hebben weer zin om er op uit te gaan, en een vernieuwende formule als die van de Watertuin sluit daar perfect bij aan, evenals bij het bestaande en gevarieerde aanbod aan winkels en horeca in het Stadshart. We hopen op veel enthousiaste gasten voor de Watertuin en kijken uit naar hun komst.”

De Watertuin opent volgens de huidige planning medio november aan Het Rond 55-67 in Stadshart Zoetermeer. Het restaurant meet 928m2 en biedt plaats aan 290 gasten. Verhuurder is Unibail-Rodamco-Westfield.